Gmail Nasıl Açılır?

Gmail Nasıl Açılır? konumuzda ücretsiz Gmail Nasıl Açılır? ve Gmail için onay yapmak konusunda bilgi alabileceksiniz. Gmail açmak isteyen herkesin rehberi oldu.


Gmail Nasıl Açılır

Gmail Nedir?


Gmail; Google Arama Motoru ve şirketinin alt yapısında sunulmakta olan servislerden bir tanesi olmaktadır. Gmail mailleşmek amacı ile oluşturulan ancak; hemen hemen her servisin baş elemanı olmaktadır. Bu servis sayesinde ücretsiz Blogger açabilir, ücretsiz Youtube kanalı açabilir ve tabi ki mailleşebilirsiniz.

Gmail Ücretsiz Mi?

Gmail Google tarafından sunulan bedava yani; ücretsiz bir sistem olmaktadır. Bu sistemi kullanmak  için de Gmaile kaydolmak konusunda sizlere aşağıda verdiğimiz adımları uygulamanız yeterli olmaktadır.

Gmail Nasıl Açılır?

Gmail açmak için Gmail resmi sayfasına giriş yapınız. Burada Gmail Nasıl Açılır? sorusuna da bu form sayesinde yanıt bulabileceksiniz. Gmail resmi sayfasında yer alan bu formda Ad soyad bilgilerinin altında kullanıcı adı ister. Kullanıcı adınız sizin gmail adresinizi belirlemektedir. Bu nedenle de kullanmak istediğiniz Gmaili bu bölüme yazınız. Sonrasında şifrenizi iki kere girip doğum tarihi ve cinsiyet bilginizi girdikten sonra hizmet şartlarını da kabul edip hesabınızı açabilirsiniz.

Onaylı Gmail Nasıl Açılır?

Onaylı Gmail hesabı açmak için Gmail ana sayfasında yer alan üyelik formundaki telefon kısmına telefon numaranızı yazın. Gmail hesabınızı açtığınızda telefonunuza Gmail tarafından size onay kodu gönderiliyor. Bu kodu girince Onaylı Gmail hesabınız olmuş oluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ücretsiz Blogger Eklentileri ile Blogger Açarak para kazanabilirsiniz. Ücretsiz Blogger Temaları

Ücretsiz Blogger Şablonları

Blogger Eklentileri