Blogger Şablonu Nasıl Yüklenir?


Blogger Şablon Yükleme
Bugünkü yazımızda Blogger Şablonu Nasıl Yüklenir sorusuna cevap arayacağız. Blogger sahibinin sorduğu sorulardan bir tanesi Blogger Şablonu Nasıl Yüklenir dir.

Blogger Şablonu Nedir?

Bir blogun olmazsa olmazları arasında Blogger Şablonu Yükleme işlemi vardır. Estetik bir duruş, kolay bir şablon aynı zamanda da kaliteli bir şablon sizin işinizi görecektir. Bu nedenle de Blogger için şablon yüklemeniz gerekmektedir.
Blogger şablonu nasıl yüklenir onu gösterereceğim.


Öncelikle Gmail hesabımıza giriş yapıyoruz. Daha sonrasında Blogger Şablonu yüklemek için Blogger adresine giriş yapıyoruz ve hesabımıza kayıtlı olan blog adreslerini görüyoruz.

Blogger Şablonu


Blogger Şablonunu değiştirmek istediğimiz hesabın üzerine geliyoruz ve resimde gözüken butona basıyoruz.

Blogger Şablonu Yüklemek


Karşımıza çıkan ekranda Şablon butonunu tıklıyoruz.

Blogger Şablonu Yükleme


Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan Yedekle / Geri Yükle Butonuna tıklıyoruz. Daha önceden blogumuzda kullandığımız bir Blogger Şablonu var ise Tam Şablonu İndir butonunu tıklayarak indirebiliriz.

Blogger Şablonu


Direk olarak temayı yüklemek istersek Dosya Seç butonunu tıklıyoruz ve açılan pencereden temamızın olduğu bölüme giderek tema dosyamızı seçiyoruz ve tamam butonunu tıklıyoruz.

Blogger Şablonları
Blogger Şablonu


ve son  olarak yükle diyoruz ve işlem tamam. Blogunuzun şablonu değişmiş oldu. Blog'u görüntüle diyerek değişikliği kontrol edebilirsiniz.

Blogger Şablonu Nasıl Yüklenir

0 yorum:

Yorum Gönder

Ücretsiz Blogger Eklentileri ile Blogger Açarak para kazanabilirsiniz. Ücretsiz Blogger Temaları

Ücretsiz Blogger Şablonları

Blogger Eklentileri