Blogger Nasıl Açılır?

 Hem Google alt yapısında olması hem de ücretsiz olması Blogger Nasıl Açılır sorusunu aklımıza getirdi. Bu nedenle de Blogger Nasıl Açılır sorusuna yanıt verdik.
Blogger

İnternette sizinde bi yeriniz olmasını istiyorsanız ve hiç bir ücret ödemeden ve hiç kod bilgisi olmadan web siteniz olmasını isterseniz bir blog site açabilirsiniz.

Blog site açmak için bir kaç seçeneğiniz var ben bunlardan google'ın sundugu bloggerdan nasıl blog açılacağını anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle bi gmail hesabımız olması gerekmektedir. Gmail hesabımız yok ise Gmail adresinden kayıt olabilirsiniz. Gmail Nasıl Açılır? sorusu bu konumuzda vardır.

Var ise hesabımıza giriş yapıyoruz. Daha sonrasında Blogger  adresine giriyoruz.

Blogger Nasıl Açılır?

Aklımızda açmak istediğimiz blog için isim gerekmektedir.

Ekranın sol üst kösesinde bulunan Yeni Blog butonuna tıklıyoruz. Açılan pencerede blog ismini ve blog adresini yazıyoruz.

Blogger Açmak

Ancak blog ismi daha önceden blogger üzerinden alınmış olabilir veya .com - .net vb şekilde alınmış olabilir öyle ise hata verir blog adresini değiştirmeniz gerkemektedir.

Blogger Açmak


Uygun adres olduğunda blog adresinin yanında mavi işaret çıkacaktır. Mavi işaret çıktığında alt kısımdan hazır temalardan seçebilirsiniz ve Blog oluştur butonunu tıklayınız.

Blogger Açmak


Blogumuz açıldı. Sol üst köşede bulunan yeni yayın butonunu tıklayarak konu açmaya başlaya bilirsiniz.

Blogger Açmak

0 yorum:

Yorum Gönder

Ücretsiz Blogger Eklentileri ile Blogger Açarak para kazanabilirsiniz. Ücretsiz Blogger Temaları

Ücretsiz Blogger Şablonları

Blogger Eklentileri