Blogger Türkiye


Blogger Türkiye Uzantısı herkes tarafından merak edilmeye ve Blogger Türkiye Uzantısı kaldırılmaya çalışılıyor.. .TR uzantısı kaldırma kodu burada yer alıyor.

Blogger Nedir?

Blogger .TR Uzantisi






Blogger son zamanların en fazla kullanılan ve artık herkesin en az bir tane de olsa açtığı site alt yapılarındandır. Son 3 yıl içerisinde önemi daha çok anlaşılan Blogger siteler sayesinde insanlar bir yandan bilgi edinirken, bir yandan da blogger olmanın ayrıcalığını yaşamaya devam ediyorlar. Herkesin uzun zamandır uğraştığı ve özellikle de uzantının SEO açısından önemi azaldığından ötürü tercih edilme oranı çoklaşan Blogger Türkiye için yeni uygulamalar, düzenlemeler gelmeye başladı.
Son birkaç senedir Blogger'ın alt yapısında bulunan siteler ülkelerine göre çeitli uzantılar almaya başladılar. Yıllardan beri Türkçe dil desteği ile Blogger site açmak isteyenlere yardım eden Blogger bir de sitelere ülke uzantılarını ekledi.

Blogger Türkiye Nedir?

Blogger Turkiye


Blogger Türkiye'ye örnek vermek gerekirse; diyelim ki Blogger üzerinden bir site açtınız. Sitenizin adın belirlediniz ve uzantısı blogspot şeklinde oldu. Artık bu uzantıya .TR de eklendi. Böylece tüm Blogger siteler ülke uzantısı destekli hale getirildi.

Blogger .TR Uzantısı Yararlı Mı?

Blogger TR Uzantisi Kaldirmak


Blogger üzerinden bu yeni gelişmeler dahilinde bir site açacaksanız .TR uzantısı gerçekten işe yarar. Uzantının çok önemi olmasa da kullanıcılar açısından .TR şeklinde biten bir sitenin değeri de artmış olur.

Blogger Türkiye Uzantısınn Zararları Nelerdir?


Blogger üzerinden bu uygulamadan önce site açtıysanız ve indexlenir gerçekleştiyse yeni bir site adı ortaya çıkacak ve bu da indexlerinizin silinmesine sebep olup, yeniden index aldırmanıza neden olacaktır. Bu yüzden eskiden Blogger sitesi olanlar Blogger Türkiye uzantısını kaldırmalıdırlar.

Blogger .TR Uzantısı, Blogger Türkiye Uzantısı Nasıl Kaldırılır?


Blogger .TR uzantısını kaldırmak için öncelikle Blogger Türkiye kontrol panelinize giriş yapıyorsunuz ve Şablonu Düzenle'ye basıyorsunuz. Head etiketinin olduğu bölgeye geliyorsunuz ve
aşağıda belirttiğimiz kodu kopyalayıp yapıştırdıktan sonra Kaydet diyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ücretsiz Blogger Eklentileri ile Blogger Açarak para kazanabilirsiniz. Ücretsiz Blogger Temaları

Ücretsiz Blogger Şablonları

Blogger Eklentileri