Blogger Konu Nasıl Açılır? Resimli ve Videolu Anlatım

Blogger Konu Nasıl Açılır başlığı ile oluşturmuş olduğumuz bu yazımızda Blogger hesabına nasıl konu açılacağını anlatarak Blogger Konu Nasıl Açılır cevapladık. Bu konumuzda bloggera nasıl konu açılacağını anlatacağım.
Blogger Konu Açmak

Öncelikle gmail hesabımıza giriş yapıyoruz. Daha sonrasında Blogger sitesine giriş yapıyoruz ve bloggerın anasayfasında bloglarımız çıkıyor.

Blogger Konu Açmak


Direk olarak konu açmak istersek resimde gösterilen alanı tıklayabiliriz.



Blogger Konu Açmak

veya blogumuza girdikten sonra sol üst köşede bulunan ve Blogger Konu Nasıl Açılır? konusunda son aşama olan Yeni Yayın butonuna tıklayabiliriz.

Blogger Konu Açmak

Yeni açılan pencerede Üst kısımdaki kutucuğa açmak istediğimiz konunun başlığını giriyoruz.
Alt kısımda bulunan alana ise konunun içeriğini özenle  giriyoruz
Sağ tarafta bulunan Etiketler bölümüne ise konuyla alakalı olarak seçtiğimiz etiketleri giriyoruz. Etiketleri virgül ile ayırıyoruz.


Eğer istersek konumuza özel bağlantı adresi verebiliriz. Sağ kısımda bulunan Kalıcı Bağlantılardan Özel Kalıcı Bağlantıyı tıkladıktan sonra bağlantı adresini yazıp tamamlandı butonuna basmamız yeterli. Otomatik kalıcı bağlantıyı seçer isek konu başlığını bizim için bağlantı adresi olarak çeviricektir.

Blogger Konu Açmak

İstersek açtığımız konuyu hemen yayınlamaya biliriz. Sağ kısımda bulunan Program Yap butonunu tıkladıktan sonra açılan Tarih ve Saat bölümünden konunun yayınlanma zamanını ayarlayabiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ücretsiz Blogger Eklentileri ile Blogger Açarak para kazanabilirsiniz. Ücretsiz Blogger Temaları

Ücretsiz Blogger Şablonları

Blogger Eklentileri